Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Usi rezistente le foc
Foto

Porti tip rulou, antiincendiu, de tipul AK clasa EI 30, EI 60, EI 90 sau EI 120.

Permit instalarea in variate si diferite situatii de montaj, la obiective cu diferite destinatii si functii (depozite, centre comerciale, muzee, si altele). Necesita relativ putin loc pentru montare, constituind insa o protectie antiincendiu perfecta. Sunt concepute pentru un numar mare de cicluri de deschidere si de închidere a portii de 10.000 de ori.

Viteza de deschidere: 8 – 12 cm/s Viteza de închidere de urgena: 12-20 cm/s

Poarta de clasa EI are:

– greutatea totala a foii usii sub 2,3 kg/m2 pentru EI160 si de 3kg/m2 pentru EI1 120 -cu doua foi (cortine) elastice tip rulou pe doua axe care se rotesc in directii opuse, executate ca o membrana; -stratul de suprafata este dintr-o esatura speciala din fibre de sticla-compozit cu intarire, plasa din sarma din otel inoxidabil, acoperita cu un strat din silicon de culoarea gri deschis, intarita – cu sistemul patentat de izolare termica in straturi. -foaia este de culoarea gri, asemanatoare cu RAL 7038. -protectii ale sistemlui impotriva smulgerii accidentale a cortinelor din ghidaje. -elementele vizibile sunt din otel zincat, celelalte grunduite cu vopsea anticoroziva. -actionarea este electrica, cu motor cu unitate de comanda complet echipata, dotata cu microprocesor de comanda care constituie un sistem integral de protectie impotriva incendiului

Ca dotari standard: intrerupatorul de alarma, acoperit de un gemulet (butonul de eliberare), precum si ansamblul de acumulatoare care mentine poarta (in stare de veghe) in pozitie deschisa in caz de cadere (lipsa) tensiune. Cutia de comanda face posibila legarea la sistemul „master” de protecie a cladirii impotriva incendiului. In mod suplimentar poarta este furnizata impreuna cu: -senzori de fum -butonul de eliberare acoperit de un gemulet, sirena de alarma, -lampa de avertizare.

Cutia de comanda face posibila legarea la sistemul „master” de protecie a cladirii împotriva incendiului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.