Ghidul Serviciilor
Smilo Holding - Usi De Garaj, Usi Industriale, Cluj Napoca
inapoi la firma 1581 vizite
Poza Usi si Perdele PVC
Foto

Comercializam usi si perdele PVC care ofera vizibilitate excelenta si libertate de trecere in cazul traficului intens. Aceste usi si perdele PVC au sistem de prindere din otel inoxidabil. Montarea se face pe tocul deschiderii, se poate monta pe interior/exterior, la magazine, depozite, hale industriale, fabrici, supermarket-uri etc. Sunt usor de montat si de intretinut.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Perdelele PVC industriale au rol de protectie, deoarece curentul in halele industriale reprezinta o mare problema. Perdelele PVC sunt utile in reducerea acestuia, protejand oamenii de o serie de efecte nedorite. De asemenea, se folosesc si pentru delimitarea unor incinte din interiorul cladirilor.

Daca doresti o solutie ieftina apeleaza cu incredere la specialistii Smilo Holding. Perdelele cu fasii din PVC sunt in masura sa rezolve orice exigenta gratie flexibilitatii operative.

Specificatii perdele PVC:

O perdea PVC este utila in halele industriale unde curentul reprezinta o problema, protejand personalul de o serie de efecte nedorite. Perdeaua din fasii PVC te protejeaza considerabil de vant sau praf, in special in zonele cu trafic, unde sunt deschide mai multe cai de acces. Fasiile PVC au rolul de termoizolare profesionala in zonele de trafic intens, pastreaza caldura intr-o incinta, asigurand o buna desfasurare a activitatii de productie, fara costuri mari. Aceste Perdele PVC pot fi realizate la orice dimensiune, asiguranta o etanseitate maxima de cea mai buna calitate. Fasiile PVC asigura controlul temperaturilor si reduce zgomotul. Montajul este relativ simplu, se pot monta si fara ajutor specializat. Estea cea mai ideala solutie pentru controlul temperaturii.

Montaj perdele PVC

Sina de sustinere a perdelel este realizat din otel inoxidabil sau otel galvanizat si este prevazut cu gauri pentru fixare. Sina se monteaza cu dibluri pe perete sau in tocul deschiderii (interiorul sau exteriorul halelor industriale, centrelor logistice, depozitelor mari etc.

Perdelele cu fasii PVC sunt prinse in acest caz cu ajutorul unui sistem de tija din inox. Perdelele sunt foarte usor de montat si de intretinut;

Dupa ce fasiile transparente PVC au fost instalate se taie din lungimea lor de la capatul fasiilor transparente pana la sol, aproximativ 5 – 6 cm.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.