Ghidul Serviciilor
Sof Medica Chirurgia Robotica Ilfov
inapoi la firma 117 vizite
Poza Chirurgie generala
Foto

Cand tratamentul medicamentos, modificarea stilului de viată si alte tratamente nechirurgicale nu ameliorează simptomele, chirurgia este tratamentul universal acceptat pentru o gamă largă de afectiuni. Dar chirurgia poate fi ceva înspăimântător, indiferent cât de comună este respectiva interventie. Dacă medicul vă recomandă tratamentul chirurgical, veti fi interesat să aflati mai multe despre optiunile chirurgicale si despre medicul si spitalul ce pot efectua interventia chirurgicală potrivită pentru dumneavoastră. Desi tratamentul chirurgical este cea mai eficientă optiune terapeutică pentru mai multe afectiuni, chirurgia deschisă traditională realizată printr-o incizie mare, are dezavantajele ei: durere, traumă, durată lungă de recuperare si risc de infectii.

Din fericire, există optiuni mai putin invazive pentru multi pacienţi ce trebuie să urmeze un tratament chirurgical. Cea mai comună dintre acestea este laparoscopia conventională, în care se fac incizii mici pentru a introduce instrumente sub formă de tije. Desi laparoscopia este eficientă pentru multe interventii de rutină, utilizarea ei este limitată în cazul interventiilor sau situatiilor anatomice complexe.

Un nou tip de chirurgie minim invaziva

Datorită evolutiei recente a tehnologiei chirurgicale, medicii pot avea acum o alternativă eficientă la chirurgia deschisă si la laparoscopia conventională ce le permite chirurgilor sa le ofere pacientilor avantajele ambelor abordări. Cu ajutorul sistemului chirurgical da Vinci, chirurgii pot opera folosind incizii de doar 1.2 cm, dar cu o mai mare precizie si control decât până acum.

Sistemul da Vinci le permite chirurgilor să reducă durerea si riscurile asociate chirurgiei deschise, crescând în acelasi timp sansele unei recuperări rapide si unor rezultate clinice excelente.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.