Ghidul Serviciilor
Grup Soft - Solutii Informatice Destinate Activitatii Administratiilor Publice Locale, Piatra Neamt
inapoi la firma 416 vizite
Poza Sistem informatic pentru calcul salarii
Foto

SalNet

Sistem informatic pentru calculul salariilor

Informatia gestionata:

               Istoricul tuturor informatiilor din luna, existand astfel posibilitatea revizuirii datelor in contextul din perioada respectiva de lucru (personal angajat, contributiile individuale sau ale angajatorului, valori ale sporurilor, etc.)

Date despre: personalul existent (informatii de personal, valori ale sporurilor si retinerilor lunare, persoanele aflate in intretinere), nomenclatoarele de functii utilizate, formatii si structuri, constantele de calcul in luna (procente ale contributiilor individuale si ale angajatorului, salariul minim pe economie, valoarea de calcul a tichetului de masa, numarul de posturi aferente contributiei pentru persoanele cu handicap, s.a.). Majoritatea acestor informatii se introduc o singura data la inceperea folosirii programului, dupa care se actualizeaza in functie de schimbarile legislative.Functiile aplicatiei

Emiterea de rapoarte:

Functii speciale:

          Modalitatea de operare este foarte simpla, bazata pe introducerea datelor in machete tabelare, usor de manipulat datorita asemanarii cu documentele utilizate in evidenta manuala. Sunt prevazute „unelte“ care sa scurteze timpul de lucru sau care sa furnizeze on-line informatii utile. Exista posibilitatea cautarii rapide a oricarei informatiii din baza de date.Rapoartele obtinute sunt foarte diverse si cu posibilitati deosebite de configurare in functie de necesitatile utilizatorului. Exista posibilitatea eliminarii sau adaugarii de rubrici, a modificarii ordinii si denumirii acestora. Sunt deasemeni configurabile antetul, subsolul si uneori chiar titlul rapoartelor sau chiar elemente ce ofera o anumita ordonare a personalului in functie de specificul si dorinta utilizatorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.