Ghidul Serviciilor
S.o.s Vet-Cabinet Veterinar-Bucuresti
inapoi la firma 6376 vizite
Poza Microcipare
Foto

Proprietarii cainilor au obligatia sa identifice, prin microcipare, si sa inregistreze animalele in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan (RECS), la medicul veterinar, in termen de 90 de zile de la fatare sau inainte de vanzarea, donarea cu titlu gratuit sau scoaterea in spatii publice a acestora.

Cainii care au deja mai mult de 90 de zile trebuie identificati si inregistrati pana la 1 ianuarie 2015 sau inainte de vanzarea, donarea, vaccinarea contra rabiei sau scoaterea in spatii publice a acestora.

Pentru cetatenii care au deja caini cu microcip, medicul veterinar urmeaza sa stabileasca calitatea microcipului si daca acesta poate fi citit. In cazul in care nu corespunde normelor microcipul va fi schimbat.

Colegiul Medicilor Veterinari, pune la dispozitia cetatenilor Portalul identificarii si inregistrarii animalelor de companie – Rompetid.ro – unde fiecare proprietar de caine are posibilitatea de a verifica vericiditatea datelor inscrise in RECS.

SosVet asigura microciparea si inregistrarea animalelor in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan la preturi competitive.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.