Ghidul Serviciilor
Spat Yard, Galati - Constructor Nave De Pasageri, Salupe De Serviciu Si Agrement
inapoi la firma 2346 vizite
Poza Cosmetica Nautica
Foto

Cosmetica nautica este similara cosmeticii auto cu diferentele date de specificitatea ambarcatiunilor si salupelor de toate tipurile. Serviciul de cosmetica nautica se refera la cazul ambarcatiunilor si salupelor construite din PAFS (poliesteri armati cu fibra de sticla).

 

Datorita folosirii in mediu acvatic, vegetatiei prezente in apele interioare ale Romaniei, poluarii tot mai frecvente din bazinele portuare si conditiilor de multe ori improprii de stationare, ambarcatiunile si salupele din fibra de sticla trebuie supuse periodic unui tratament de toaletare si intretinere.

 

Operatiunile de cosmetica nautica realizate de noi sunt:

 

1. Curatat corpul de vegetatia depusa, asa numita “barba”.  

2. Reparatii lovituri, zgarieturi, chituire.

3. Matuire corp prin smirgheluire mecanica sau manuala.

4. Lustruit corpul exterior.

5. Aplicat strat antivegetativ pe opera vie.

6. Refacut inscriptionari si marcaje.

7. Refacut zone antialunecare.

8. Lustruit componente din inox sau alama.

9. Alte operatiuni.

 

Firma noastra asigura aceste servicii la sediul din str. Dogariei 87A, sau la punctul de lucru situat pe malul stang al Dunarii la mila 77, unde exista si o rampa pentru ridicarea ambarcatiunilor.

 

Pentru anumite operatiuni, in functie de durata si complexitate, ne putem deplasa cu o echipa la sediul beneficiarului sau acolo unde se afla ambarcatiunea.

 

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.