Ghidul Serviciilor
Spat Yard, Galati - Constructor Nave De Pasageri, Salupe De Serviciu Si Agrement
inapoi la firma 2346 vizite
Poza Nave de pasageri
Pret: 420.000 EUR
Foto

Nava este un hidrobus tip catamaran, propulsata, in regim de deplasament, destinata agrementului si transportului de pasageri pe apele interioare, Dunare, rauri si lacuri.

 

Lungime maxima: 25.60 m        Latime totala: 5.60 mPescaj maxim: 0.725 m    Propulsie: 2 x 95 CP, diesel inboard, transmisie cu linie de axe si reductor-inversorViteza de croaziera: 15 km/hCapacitate de transport: maxim 100 de pasageri din care pana la 2 persoane cu mobilitate redusaIncarcatura maxima: 12 t     Deplasament maxim: 44 t

 

Amenajare: Nava are doua punti.

 

La puntea principala se afla suprastructura inchisa (salon de pasageri), punte deschisa la prova si la pupa, protejata cu balustrazi, grup sanitar pentru persone cu mobilitate redusa, grup sanitar normal, oficiu.Salonul de pasageri, cu acces prin pupa, contine mese cu scaune pentru 100 persoane, bucatarie, minibar, spatii de depozitare.

 

La puntea superioara se afla postul de comanda (timonerie), situat in prova navei, restul puntii find de tip deschis protejata cu acoperis din poliplan pe o structura metalica usoara. Aici se gasesc banchete pentru 100 de persoane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.