Ghidul Serviciilor
Spectrum Eco Construct -Toaletari Arbori, Defrisari, Tocare Arbori
inapoi la firma 150 vizite
Poza Defrisare ambrozie
Foto

Ambrozia este o planta foarte daunatoare, mai ales daca se afla in apropierea proprietatilor si trebuie eliminata cat de curand posibil pentru a evita alergiile pe care aceasta planta pe provoaca atat in randul adultilor cat mai ales copiilor.

Cum se defriseaza/distruge ambrozia

Spectrum Eco Construct are in dotare utilaje specializate in distrugerea mecanica a ambroziei, care efectueaza lucrari de defrisare pe suprafata solului.

Cand trebuie sa defrisez ambrozia

Este recomandat sa apelati la o firma specializata imediat ce observati dezvoltarea acesteia pe terenul dvs, in caz contrar riscati sa se inmulteasca foarte repede si sa ocupe o suprafata din ce in ce mai mare de teren, plantele inflorind in luna august si producand in continuare seminte.

Pentru mentinerea sub control a ambroziei de pe terenul dvs se recomanda cosirea mecanica repetata ori de cate ori este nevoie pentru a impiedica dezvoltarea la maturitate a plantei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.