Ghidul Serviciilor
Secret Private Investigation Agency
inapoi la firma 310 vizite
Poza Detectivi Particulari
Foto

Cu o experienta de peste 10 ani in materie de investigatii si supraveghere, dobandind o maturitate profesionala, uniti de ideea lansarii pe piata serviciilor detectivistice a unei companii ce vine atat in sprijinul clientilor individuali (persoane fizice), cat si al corporatiilor, agentiilor si cabinetelor individuale de detectivi particulari, caselor de avocatura, birourilor notariale, etc. (persoane juridie): astfel am creat S.P.I.A.

Suntem o echipa de detectivi ce exploatam la maximum calitatile umane si cunostintele profesionale dobandite de-a lungul timpului, fiind implicati in cazuri din cele mai diverse, precum: inselaciune ( atat intre partenerii de afaceri cat si intre partenerii de cuplu), infidelitate, investigatii prenuptiale, culegere de informatii ( stare civila, identificari adrese, identificarea bunurilor ce fac obiectul unor litigii de natura penala sau civila, etc.), supravegherea conduitei si moralitatii publice a unei persoane/ angajat, etc.

Detectivii nostri, bogat experimentati in arta supravegherii, ofera servcii de inalt profesionalism si in domeniul filajului sub acoperire, gasind intotdeauna raspunsuri complexe pentru intrebarile clientilor.

Dacă aveți o problemă și ati luat în considerare contactarea unui detectiv particular, atunci putem oferi o varietate de tehnici si strategii pentru a ajunge la soluția de care aveți nevoie. Si pentru a va convinge de sprijinul nostru total, va punem la dispozitie CONSULTANTA GRATUITA.

 

Activitatea detectivilor particulari angajati nu poate fi contrara legii, sigurantei nationale, ordinii publice sau bunelor moravuri. In exercitarea profesiei lor, detectivii particulari angajati cunosc si respecta principiile etice si standardele profesionale ale agentiei.     Principiile deontologice ale detectivilor particulari: 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.