Ghidul Serviciilor
Spitalul Clinic De Recuperare Cluj Napoca
inapoi la firma 1412 vizite
Poza Cardiologie
Foto

Şef secţie: Prof. Dr. Pop Dana

Sectia isi desfasoara activitatea pe un numar de 89 de paturi din care 10 paturi sunt destinate Compartimentului de terapie Intensiva coronariana. Activitatea sectiei este strans legata , in procesul de diagnosticare , de laboratoarele si cabinetele de investigatii paraclinice.

Dintre acestea, amintim:

Laboratorul de explorari functionale dotat cu aparat eco-doppler color, cicloergometru, covor rulant, Holter TA, aparat pentru spirometrie;

Laborator de explorari invazive care efectueaza explorari electrofiziologice endocavitare, ablatii endocavitare prin radiofrecventa, cardiostimulare, implant de pace-maker, angiografie, coronografie, cateterism cardiac, etc;

Cabinetul ambulator de medicina interna si de cardiologie, dotate cu eco-doppler color, EKG, sistem de monitorizare EKG/24 ore (Holter).In cursul anului 2013 sectia a oferit servicii medicale in regim de spitalizare continua pentru 3877 pacienti, iar in regim de spitalizare de zi pentru un numar de 183 pacienti. Consultatiile in regim ambulator si cele interdisciplinare au fost in numar de 4845, acestora asociindu-se 14520 de investigatii paraclinice.

Activitatea medicala a sectiei este sustinuta de un personal format din 6 medici primari si specialisti din care 3 cadre universitare , 22 de cadre medii sanitare si 16 cadre personal auxiliar. in diagnosticarea si tratamentul pacientilor sectiei un aport important este munca celor 3 medici angajati in laboratoarele si cabinetele de investigatii paraclinice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.