Ghidul Serviciilor
Spitalul Clinic De Recuperare Cluj Napoca
inapoi la firma 1412 vizite
Poza Laborator analize
Foto

Şef Laborator Clinic: Dr. Bodiys Gyorgy

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Clinic de Recuperare deserveşte atât secţiile şi compartimentele cu paturi cât şi pacienţii ambulatorului de specialitate.

În cele patru compartimente ale laboratorului: biochimie, hematologie, serologie-imunologie şi microbiologie, anual, se efectuează peste 350.000 de investigaţii de laborator, asigurându-se suport şi pentru studiile clinice desfăşurate în cadrul spitalului.

Dacă în urmă cu 30 de ani majoritatea operaţiilor se efectuau manual, în laboratorul actual e lucrează aproape în exlusivitate cu analizoare automate conectate la calculator, cu diversificarea spectrului analizelor, în preent efectuându-se 85 tipuri de analize medicale.

Un pas foarte important în activitatea laboratorului a fost introducerea controlului de calitate intern şi extern - din anul 1995, ceea ce a dus la îmbunătăţirea continuă a performanţelor acestui serviciu.

În cursul anului 2007 laboratorul s-a mutat într-o locaţie nouă, dispunând la ora actuală de un spaţiu amenajat conform standardelor europene.Primul şef de laborator a fost dr. Rodica Rinea - medic primar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.