Ghidul Serviciilor
Spitalul Clinic De Recuperare Cluj Napoca
inapoi la firma 1412 vizite
Poza Ortopedie
Foto

Şef secţie: Conf. Dr. Dan Cosma

Sectia de Ortopedie-Traumatologie exista in structura spitalului incepand cu inaugurarea sa. Activitatea clinica se desfasoara in Ambulatoriul spitalului si in sectia clinica de la etajul VII. Activitatea operatorie se desfasoara in Blocul operator, situat la etajul IX. In prezent, sectiei de Ortopedie-Traumatologie ii sunt repartizate 50 de paturi pentru tratamentul afectiunilor osteoarticulare la copil si adult. In sectie isi desfasoara activitatea 5 medici primari , alaturi de de care, la buna desfasurare a activitatii participa 15 cadre medii si 8 auxiliare.

Pacientii sectiei noastre beneficiaza de cele mai noi metode de diagnostic si tratament, utilizate si pe plan international, pentru rezolvarea malformatiilor congenitale osteoarticulare, a leziunilor traumatice si sechelele acestora, a leziunilor de imbatranire a articulatiilor (atroze) si cele produse ca urmare a activitatilor sportive.

Rezultatele interventiile chirurgicale de supraspecialitate efectuate in sectie s-au bucurat de recunoasterea nationala si internationala a echipelor de ortopezi romani si straini (SUA, Scotia, Olanda, Ungaria) care au vizitat sectia. Compartimentul de Ortopedie Pediatrica, care functioneaza in cadrul sectiei, este recunoascut la nivel international ca si centru de excelenta in tratamentul piciorului stramb, membrii acestuia fiind implicati in programele Visiting Professor din Egipt, Grecia, Filipine, SUA, Spania si Pakistan.

Tot in cadrul sectiei clinice se desfasoara si activitatea didactica sustinuta de catre 3 cadre universitare, atat in specialitatea Ortopedie Pediatrica cat si cea de Ortopedie Traumatologie. Activitatea clinica de performanta este completata si de cea stiitifica, rezulatele studiilor si granturilor fiind publicate in reviste de specialitate indexate ISI nationale si internationale si prezentate la reuniuni stiintifice nationale si internationale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.