Ghidul Serviciilor
Spitalul De Boli Cronice Sf. Luca
inapoi la firma 1640 vizite
Poza Sectia Geriatrieşi Gerontologie
Foto
Foto
Foto

Sectia Clinica Universitara de Geriatrie şi Gerontologie, UMF” Carol Davila”

 

            Director medical, Sef Lucrari Dr. Ana Capisizu, Sef disciplina UMF ” Carol Davila” Geriatrie si Gerontologie, medic primar geriatrie si gerontologie, doctor în medicină, competenţă în echografie generală, competenţă  în managementul serviciilor de sănătate , vicepresedinte a Societăţii Române de Geriatrie si Gerontologie, membru al Comisiei de Geriatrie si Gerontologie din CMR.

Medic Şef Secţie: Dr. Elisabeta Dorina Şchiopu, medic primar geriatrie si gerontologie, supraspecializare în psihogeriatrie, atestat în îngrijiri paliative, competenţă echografie generală, membru al Societăţii Române de Geriatrie si Gerontologie. 

Dr. Delcă  Căpăţâna, medic primar geriatrie si gerontologie, supraspecializare în psihogeriatrie, atestat în îngrijiri paliative, competenţă echografie generală, membru al Societăţii Române de Geriatrie si Gerontologie. 

Dr. Andreea Zamfirescu, medic specialist geriatrie si gerontologie, doctorand, master in management medical si politici de sanatate, competenţă echografie generală, membru al Societăţii Române de Geriatrie si Gerontologie.

Dr. Sorina Maria Aurelian,  medic specialist geriatrie si gerontologie, doctorand, asistent universitar UTM,  presedintele Asociatiei Tinerilor Medici Geriatri, membru al Societăţii Române de Geriatrie si Gerontologie.

 

 

Structura:   80 paturi în saloane de câte 2 paturi

Spitalizare cu durată  de 12 zile . Internarea se face prin programare( inclusiv telefonic) pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, medic specialist din ambulator, sau a biletului de transfer de la spitale de acuti. Actele necesare la internare : buletin/ carte de identitate si talon pensie/adeverinta de salariat sunt obligatorii.

Servicii medicale oferite

cronice, postacut, reabilitare şi recuperare, îngrijiri paliative geriatrice. Evaluare clinico-biologică Evaluare psiho-geriatrică Consiliere geriatrică Reabilitare psiho-somatică geriatrică Investigaţii: analize de laborator, EKG, echografie generală, cardiacă şi vasculară, spirometrie, osteodensitometrie, radiologie. Tratament medical de specialitate Tratament fizioterapic şi cultură fizică medicală.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.