Ghidul Serviciilor
Spitalul Clinic Colentina + Ambulatoriu
inapoi la firma 10652 vizite
Poza Centrul tratament poliartrita reumatica
Foto

Este un centru cu o capacitate de 10 locuri care poate funcţiona în regim de spitalizare de zi. El este destinat pacienţilor aflaţi în evidenţa Spitalului Clinic Colentina care suferă de poliartrită reumatoidă şi artropatie psoriazică forme severe care au eşuat la terapia de fond convenţională şi se află în tratament biologic perfuzabil.         

 

Acest tratament este aprobat prin programul de gratuitate al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în urma întocmirii de către medicul curant al unui dosar medical care îndeplineşte criteriile de activitate ale bolii şi care este avizat de Comisia Naţională.         

 

Tratamentul biologic perfuzabil aprobat se efectuează la interval de 2 luni prin internare programata in regim de spitalizare continuă sau spitalizare de zi (după caz). In regimul de spitalizare de zi (cu foaie de internare de zi), pacientul se prezintă dimineaţa la centru şi după efectuarea unui set de analize de control se montează perfuzia.

           Centrul de tratament dispune de condiţii hoteliere deosebite.

           Centrul se află la parter în Pavilionul Dermatologie.

           Medic coordonator al centrului: Dr. Magda Pârvu, şef secţie Reumatologie.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la următoarele numere de telefon:

  telefon: +4 021 318.06.21 / interior 5637 (centrul de tratament)                                                          

5609

(secţia de reumatologie)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.