Ghidul Serviciilor
Spitalul Clinic Colentina + Ambulatoriu
inapoi la firma 10652 vizite
Poza Serviciul de radioterapie
Foto

Serviciul de radioterapie a fost şi este un serviciu de prestigiu în cadrul Spitalului Clinic Colentina - actualmente condus de Dr. NICOLESCU Valentin. Serviciul de radioterapie al Spitalului Colentina se află la parter înPavilionul Dermatologie.

        1. Acest serviciu funcţionează cu rezultate foarte bune de aproximativ 40 de ani şi se ocupă în principal cu tratamentul tumorilor benigne (adenoame, limfangioame, hemangioame) şi al tumorilor maligne în special cancere cutanate (carcinoame spinocelulare, bazocelulare, melanoame), cât şi alte tipuri de cancer cu alte localizări.

         De asemenea metoda readioterapeutică este eficientă şi în cadrul multor alte afecţiuni:

                    a) dermatologice (furuncul, hidrosadenita, foliculite, erizipel, zona Zoster, eczeme), alte afecţiuni pruriginoase, dermatoze cronice (parapsoriazisul, pemifigus vulgar, discheratoză foliculară), reticuloze cutanate, afecţiuni ale glandelor sebacee, micoze, radioepilaţii, verugi, clavus.

                    b) sindroame dureroase cu efecte antialgice, cefalice, faciale , cervicobrahiale, toracice, lombocrulare, polinervrite, etc.

        2. Avem în dotare un aparat de radioterapie profundă Stabilipan II cu monitorizare TV şi un aparat de radioterapie de contact.

        3. Metode comparative de tratament în cancerele cutanate (prognostic, evoluţie).

 

Contact:

Pentru informaţii vă rugăm să ne contactaţi prin: 

  +4 021 316.54.95 / interior 5679

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.