Ghidul Serviciilor
Ambulatoriul Spitalului Euroclinic-Cabinet Alergologie-Bucuresti
inapoi la firma 299 vizite
Poza Banca Centrala de Celule Stem
Foto
Foto

In prezent, Banca Centrala de Celule Stem, Regina Maria este singura banca privata de celule stem ce transporta si proceseaza majoritatea unitatilor de sange din cordonul ombilical in 30 de ore, in laboratorul din Bucuresti. Iar cu cat acestea sunt procesate mai curand dupa nastere, cu atat ai garantia stocarii unui numar mai mare de celule stem viabile.

 

Laboratorul Bancii Centrale de Celule Stem, Regina Maria se afla in Bucuresti si beneficieaza de cele mai noi si sigure tehnologii in domeniu. Trebuie sa stii ca un laborator ce nu se afla in tara (Bucuresti) inseamna un timp de transport al probei recoltate mult mai mare de 48 de ore , facand ca numarul celulelor stem viabile sa se diminueze cu fiecare ora.

 De exemplu, in cazul unui transport al probei recoltate de 72 de ore (cum practica majoritatea bancilor de celule stem din Romania) 25% din celulele stem sunt deja pierdute. Iar acest lucru atrage dupa sine un numar final scazut de celule stem viabile. Acesta, la randul lui, scade dramatic posibilitatea unui transplant reusit. Noi incurajam parintii (si medicii) sa viziteze si sa se asigure de locatia noastra de stocare ce va pastra celulele stem ale bebelusilor lor timp de minim 18 ani. De aceea, te invitam sa ne vizitezi oricand, cu programare prealabila.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.