Ghidul Serviciilor
Ambulatoriul Spitalului Euroclinic-Cabinet Alergologie-Bucuresti
inapoi la firma 299 vizite
Poza Medicina interna
Foto

Medicina internă este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne. Medicul specialist în Medicină internă are competența de a evalua integral un bolnav și de a indica prioritățile tratamentului acestuia, inclusiv de tratament invaziv sau chirurgical.

Medicii din cadrul departamentului de Medicina Internă își oferă expertiza în următoarele arii:

Pentru diagnosticare și stabilirea conduitei terapeutice oferim o gamă variată de investigații de ultimă generație, atât în cadrul ambulatoriului de specialitate, Policlinica REGINA MARIA Floreasca, cât și în cadrul spitalului.

În rețeaua REGINA MARIA pacienții noștri pot efectua investigații cu:

Pacienții sunt spitalizați în sectța medicală prevazută cu 13 paturi în rezerve individuale. Condițiile de cazare sunt deosebite iar regimul alimentar se stabilește în funcție de afecțiunea pacientului. Supravegherea medicală este permanentă atât prin medicul de gardă cât și prin suportul unei echipe de asistenți medicali cu experiență.

Echipa spitalului a creat un sistem de îngrijire a pacientului integrat, care să ofere o durată de spitalizare cât mai scurtă și o vindecare rapidă în condiții de siguranță și confort, aplicând tehnicile de chirurgie minim invazivă. Permanența este asigurată de sistemul de garzi, 24/24 h, 7/7.

Programarea internării se face numai după vizita la medicul ce urmează să trateze pacientul.

Unde și cum mă programez Pentru detalii legat de locațiile unde găsiți specialitatea sau investigația căutată, vă rugăm să consultați secțiunea Specialitați Medicale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.