Ghidul Serviciilor
Ambulatoriul Spitalului Euroclinic-Cabinet Alergologie-Bucuresti
inapoi la firma 299 vizite
Poza Psihiatrie
Foto

Stresul și depresia sunt afecțiunile secolului XXI. Ele apar datorită stilului de viață și pot fi tratate într-un mediu civilizat și elegant de profesioniști recunoscuți în domeniu, în cadrul Centrului de Management al Stresului și Depresiei, din spitalul Euroclinic și Policilinica Floreasca, ce fac parte din rețeua privată de sănătate REGINA MARIA.

 

Stresul se manifestă sub diverse forme pe parcursul întregii vieți (prima zi de școală, căsătorie, divorț, nașterea unui copil, concediere, pierderea cuiva drag etc.) și are asupra noastră puternice efecte fizice și emoționale, ce pot duce în final la trăiri interioare (sentimente) plăcute sau neplăcute. Stresul ne poate influența atât pozitiv, oferindu-ne energia necesară realizării anumitor scopuri importante pentru noi, dar ne poate influența și în mod negativ. Stresul negativ duce la pierderea puterii de concentrare, la reacții de respingere, la supărare și furie, la depresie.

 

Toate acestea se transformă în cele din urmă în probleme de sănătate. Echipa Centrului de Management al Stresului si Depresiei și-a propus să vină în ajutorul dvs., oferindu-vă instrumentele necesare de a contracara stresul negativ și de a-l recunoaște pe cel pozitiv și de a-l gestiona în folosul dvs.

 

Specialiștii nostri în psihiatrie au creat Programul Managementul Stresului și al Depresiei în cadrul căruia vor: • Evalua nivelul de stress al fiecărei persoane și efectele stresului asupra organismului• Stabili strategii terapeutice individualizate• Schimba stilul de viață (dietă, exerciții fizice etc)• Stabili sedințe de psihoterapie individuală, de cuplu, de grup• Stabili tratamentul medicamentos (acolo unde este cazul)Accesați secțiunea Echipa Medicală pentru a vă alege medicul și faceți o programare fie online fie la telefonul 021 9268.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.