Ghidul Serviciilor
Ambulatoriul Spitalului Euroclinic
inapoi la firma 3697 vizite
Poza Cine suntem
Foto

Banca de celule stem acreditata de catre Ministerul Sanatatii si Agentia Nationala de Transplant

Banca Centrala de Celule Stem Regina Maria (S.C. Stem-Health Unirea S.A.) este acreditata ca bancă de celule stem prin Ordinul nr.1009/06.07.2010 al ministrului sanatatii privind acreditarea unitatilor sanitare care pot efectua activitati de banci de tesuturi si/sau celule umane in scop terapeutic, publicat in Monitorul Oficial pe 13.07.2010. Acreditarea a fost obtinuta in baza inspectiei efectuate de către Agenţia Naţionala de Transplant  din data de 7.06.2010, respectiv Direcţia de Control în Sănătate Publică din data de 11.06.2010.

Istoric:

- la data de 29-04-2009 Stem-Health Unirea a fost autorizata de către Agenţia Naţionala de Transplant (ANT), ca urmare a analizei dosarului precum şi a inspecţiei efectuate de către Agenţia Naţionala de Transplant şi Direcţia de Control în Sănătate Publică din data de 28.04.2009

Know-how-ul, protocoalele de lucru, procedurile de procesare, criogenare si stocare sunt sunt conform standardelor specifice si aplicabile bancilor de celule stem pentru procesarea, testarea, criostocarea si eliberarea celulelor stem.

Operator de date cu caracter personalBanca Centrala de Celule Stem Regina Maria (S.C. Stem-Health Unirea S.A.) este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal  ca operator de date cu caracter personal - in Registrul de Evidenta al Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal, cu numarul de inregistrare 12194 si respecta cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege prin care a fost transpus acquis-ul reprezentat de Directiva 95/46/EC, care reglementează cadrul juridic general al protecţiei datelor personale la nivelul Uniunii Europene.

Activitatea noastra este conforma cu reglementarile Directivelor europene in vigoare:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.