Ghidul Serviciilor
Ambulatoriul Spitalului Euroclinic
inapoi la firma 3696 vizite
Poza Cine suntem
Foto
Foto
Foto

Laboratorul de procesare si stocare a celulelor stem din sangele cordonului ombilical ocupa o suprafaţă de aproximativ 200mp in incinta Clinicii Regina Maria din Baneasa, parte a celei mai mari Retele Private de Sanatate.

 

 Echipamentele de ultima generatie  sunt în concordanţă cu cele mai noi tehnologii ale momentului, iar  know-how-ul, protocoalele de lucru, procedurile de procesare, criogenare si stocare sunt standardele specifice si aplicabile bancilor de celule stem pentru procesarea, testarea, criostocarea si eliberarea celulelor stem.

 

Procesele se desfasoara in laborator conform criteriilor de autorizare ale Agentiei Nationale de Transplant, standarde specifice si aplicabile bancilor de celule stem pentru procesarea, testarea, criostocarea si eliberarea celulelor stem.

 

 

Personalul ştiinţific şi de laborator al Bancii Centrale de Celule Stem, Regina Maria  intruneste  cele mai performante cunostinte, abilitati si aptitudini în termeni de educaţie si formare profesionala continua. Biologii si medicii nostri au experienta in domeniu, De asemenea participa anual la congrese internationale si seminarii stiintifice specifice domeniului celulelor stem.

 

Aplicam cele mai stricte masuri de securitate si siguranta:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.