Ghidul Serviciilor
Ambulatoriul Spitalului Euroclinic
inapoi la firma 3696 vizite
Poza De ce Regina Maria?
Pret: 420 RON
Foto

Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA va pune la dispozitie 3 variante de plata. Pentru mai multe detalii contactati consultantii nostri medicali.

Call Center: 021 9611

 

 

Tarifele includ prelevarea, procesarea si 18 de ani de stocare a celulelor stem.

Pentru parintii interesati, exista cateva situatii in care acordam si un discount semnificativ: a) parintii cu gemeni sau tripleti beneficiaza de o reducere de 50% din costul pe care il platesc pentru primul, pentru cel de-al doilea si/sau al treilea copil.b) parintii ce au stocat déjà celule stem la Banca Centrala de Celule Stem REGINA MARIA beneficiaza de un discount de 420 lei pentru stocarea celulelor stem ale urmatorului copilc)  mamele care nasc la Maternitatea Regina Maria, in Bucuresti sau Brasov, si Euroclinic beneficiaza de o oferta speciala.

d)  abonatii Retelei Regina Maria beneficiaza de o oferta speciala;  

Daca in urma testelor reiese ca unitatea de celule stem prelevata nu indeplineste conditiile de stocare, Banca Centrala de Celule Stem, Regina Maria va va contacta pentru a va cere acordul de distrugere a unitatii.

 

Parintii vor suporta un cost de 420 lei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.