În Spitalul Euroclinic, pacienţii oncologici pot beneficia de tratamente de chimioterapie într-o atmosferă şi un ambient în care grija pentru pacient este primordială. Pentru pacienţii aflaţi in evidenţa Reţelei private de sănătate REGINA MARIA, echipa departamentului întocmeşte dosarele necesare decontării CNAS pentru investigaţii şi medicaţie cf. indicaţiilor publicate pe site-ul CNAS
Echipa de oncologi oferă:
Pentru tratamentele de chimioterapie, în Spitalul Euroclinic există 3 pachete concepute în funcţie de tipul şi durata tratamentului: pentru chimioterapie injectabilă, pentru chimioterapie perfuzabilă cu durata mai mică de 6 ore, pentru chimioterapie perfuzabilă cu durata mai mare de 6 ore.
În desfăşurarea activităţii, echipa aplică cele mai moderne principii ale îngrijirii medicale în oncologie:
Personalul departamentului, medici şi asistente sunt persoane dedicate, cu experienţă în administrarea tratamentului citostatic si în înţelegerea situaţiei psihoemotionale speciale a pacientilor oncologici. Echipa colaborează cu medici de radioterapie, medici de îngrijiri paleative, chirurgi specializaţi în patologia malignă din cadrul firmei noastre şi nu numai.
Despre pachetele de tratamente de chimioterapie
Toate pachete oncologice din Spitalul Euroclinic includ:
Diferenţierea între pachete se face în funcţie de tipul şi durata tratamentului
Pachet A – pret 300 Ron – pentru chimioterapie injectabilă
Pachet B – pret 500 Ron – pentru chimioterapie perfuzabilă cu durata mai mică de 6 ore
Pachet C – pret 700 Ron - pentru chimioterapie perfuzabilă cu durata mai mare de 6 ore
Pacienţii pot să efectueze tratamentul în cadrul spitalului Euroclinic cu medicaţia din spital (gratuită prin contractul cu CASMB pe programul de oncologie) sau cu medicaţie proprie.Pompa elastomerică se montează pacientului care are nevoie de o perfuzie continuă ce poate depăşi 24h, în funcţie de protocolul de chimioterapie. După montarea perfuziei pacientul poate pleca la domiciliu sau să îşi continue activitatea profesională.
Toate tratamentele se efectuează numai sub supravegherea medicilor oncologi şi în conformitate cu ghidurile europene şi americane de terapie oncologică.Pentru cazurile speciale se poate solicita şi opinia unor experţi internaţionali cu care medicii curanţi se află în relaţii de colaborare.
Se asigură şi tratamentul cetăţenilor străini cu medicaţie specifică proprie (fără acces la gratuitate prin PNS3).