Ghidul Serviciilor
Sport Horse - Campina
inapoi la firma 863 vizite
Poza Centrul de Agrement Sport Horse
Foto

Situat in Municipiul Campina, Bd. Carol I, nr. 242A (langa canton) Centrul de agrement Sport Horse, ofera o gama variata de posibilitati de recreeere alaturi de caii de agrement ai clubului.Stela si Hajnal, impreuna cu poneii Zorro si Lady va asteapta zilnic (Marti-Duminica) in perioada 01 Aprilie - 31 Octombrie, intre orele 10:00-12:00, respectiv 14:00 - 18:00.

 

Echitatie Agrement:

ADULTI - 50 ron sedinta (30 minute)

COPII 10-18 ani - 40 ron sedinta (30 minute)

Abonamamente de 10 sedinte:

ADULTI - 400 ron ;

COPII - 320 ron

Plimbare cu Ponei

COPII 3-10 ani - Tarif 10 ron / 2 ture manej

 

Turism Ecvestru

pe Dealul Muscel si imprejurimi

De pe dealul Muscel, in imediata apropiere a centrului, se poate vedea întreaga panoramă a oraşului şi a împrejurimilor sale. Terasa Câmpinei, modelată cu mii şi mii de ani în urmă, are avantajul că este înconjurată de o serie de dealuri, despre care putem spune că au transformat-o într-o depresiune ferită atat de vânturile puternice, dar si de arsita zonelor de campie.

Coroana de dealuri ce protejează oraşul, este îmbrăcată cu păduri de foiaose şi păşuni, care-i conferă un pitoresc deosebit, asigurând totodată localităţii un climat favorabil. Al doilea mare avantaj al Câmpinei, consta în acela că dintre toate localităţile de vară din colinele şi munţii noştri, ea este singura aşezată la porţile Bucureştiului. Iată de ce acest orăşel a devenit un cartier de vară al capitalei.

Tariful este 100 ron/ora/pers si este valabil pentru grupuri de 2-4 pers.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.