Ghidul Serviciilor
Sport Horse - Campina
inapoi la firma 864 vizite
Poza Licitatie
Foto

LICITATIA NATIONALA CAI - SPORT

Editia I, a "Licitatiei Nationale CAI - SPORT", organizata la Campina in data de 01 Noiembrie 2009, se adreseaza crescatorilor si proprietarilor de cai sport care doresc sa isi prezinte nobilele animale in vederea vanzarii sau a promovarii produsilor acestora.

Intentia C.O. este de a organiza o astfel de licitatie, anual,  in fiecare primavara si toamna, pentru a oferi un suport profesional de promovare si dezvoltare a cresterii calului sport si implicit de dezvoltare al acestei ramuri ecvestre in Romania prin atragerea de noi membri si cresterea performantei sportive.

In cadrul acestei licitatii se vor accepta doar caii cu destinatie sport din disciplinele: Obstacole, Dresaj, Anduranta, Proba Completa.

Categorii admise in licitatie se vor prezenta juriului si cumparatorilor inscrisi si ei in licitatie, in urmatoarea ordine:

C.O., spera, ca aceasta licitatie sa poata oferi cumparatorilor si iubitorilor sportului ecvestru un cadru civilizat si un excelent prilej de promovare si sustinere a valorilor sportive. Astfel dorim sa aratam tuturor celor prezenti elementele esentiale ale sportului calare: comportament civilizat, gandire pozitiva, actiune constructiva, protejarea mediului ambiant, educatie prin sport, recreere activa etc

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.