Ghidul Serviciilor
Sport La Monitori
inapoi la firma 415 vizite
Poza Despre noi
Foto

La Monitori a inceput ca scoala de ski in Sinaia, fondata in 1999 de catre un grup de sportivi de performanta. In aproape 10 ani, am format si cooptat mai multi specialisti in sporturi alpine: ski, snowboard, trekking, hiking, mountain-bike etc.

 

Toti instructorii si ghizii La Monitori sunt acreditati si certificati de organizatiile profesionale specifice (ISIA, AMSPR etc.).

 

Locatiile in care activam cel mai des sunt Valea Prahovei, Bran/Moeciu si Cheile Rasnoavei, insa va putem insoti si asista in orice zona in care doriti sa organizati evenimente.

 

Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor care doresc sa ofere angajatilor o perioada de instruire si recreere in Sinaia si Valea Prahovei. (vezi sectiunea teambuilding).

 

Valorile organizatiei noastre sunt respectul fata de client, respectul fata de profesie si, nu in ultimul rand, respectul fata de mediul in care ne desfasuram activitatea - muntele.

 

De ce un nume nepretentios pentru o structura bine organizata? Pentru ca nu credem in denumiri pompoase care ascund oameni incompetenti; si pentru ca LA MONITORI e simplu, prietenos si usor de retinut. Ca si noi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.