Ghidul Serviciilor
Sport La Monitori
inapoi la firma 417 vizite
Poza Team building outdoor
Foto
Foto

Programele de team building outdoor, care ii plaseaza pe participanti intr-un mediu diferit si ii provoaca la activitati sportive, determina colaborarea, comunicarea si depasirea limitelor fizice si intelectuale. In consecinta, echipele de orice nivel isi imbunatatesc modul de lucru si capacitatea de a se mobilize pentru a-si atinge obiectivele.

 

La Monitori iti propune programe de team building outdoor pe toata perioada anului, in care angajatii si colegii tai vor fi impresionati, energizati si motivati!

 

Programele de team building de iarna combina lectii si activitati in echipa, de ski si snowboard. Programele de vara pot include oricare din activitatile sportive pe care le desfasuram : mountain bike, trekking, hiking, echitatie, alpinisim si escalada, rappel si tiroliana, ATV.

 

Toate activitatile propuse sunt accesibile oricarui participant, indiferent de varsta si conditie fizica. Gradul de dificultate se stabileste in functie de aptitudinile si conditia fizica a participantilor.

 

Locatiile unde organizam cel mai des evenimente de team building outdoor sunt Muntii Bucegi, Cheile Rasnoavei si zona Bran/ Moeciu, putem insa organiza astfel de actiuni in orice alta zona doriti.

 

Iti propunem adrenalina, locatii superbe, instructori profesionisti si organizare ireprosabila, pentru ca actiunea ta de team building sa fie evenimentul anului!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.