Ghidul Serviciilor
Clubul Sportiv Sportul Studentesc
inapoi la firma 40 vizite
Poza Modelism
Foto

Sectia de modelism a Clubului Sportul Studentesc si-a început activitatea propriu-zisa dupa anul 1968, când s-a înfiintat Federatia Româna de Modelism, cu sediul la Bucuresti. Initial, sectia avea sediul în incinta Institutului National de Educatie Fizica si Sport,dar se numea Politehnica si atragea practicantii legitimati din rândurile studentilor de la Institutul Politehnic Bucuresti.

Initial, politehnistii au gasit adepti, din rândul tineretului studios, pentru toate cele patru ramuri ale modelismului, adica automodelism, navomodelism, rachetomodelism si aeromodelism. Cu timpul, s-a remarcat însa o specializare ceva mai pronuntata pe segmentul navomodelism, fapt care a facut ca aici sa apara cele mai rasunatoare rezultate ale sectiei.

Cele mai recente performante ale modelistilor de la sectia de specialitate s-au înregistrat chiar în anul 2018. La Campionatele Mondiale de navomodele machete, de la Galati, Mircea Florescu si Ligia Florescu, ambii la clasa C1, au fost distinsi cu medalii de argint.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.