Ghidul Serviciilor
Symphony Of Space Ro
inapoi la firma 1092 vizite
Poza Corturi Evenimente
Foto
Foto

Corturile de marime mica sau corturile tip Pagode reprezinta solutia perfecta pentru organizarea unei reuniuni de familie, a unei petreceri in cinstea fiului tau care tocmai s-a intors de la studii din Franta, a celebrarii implinirii varstei de 18 ani ai fiicei tale sau orice alta petrecere restransa pe care o ai in plan.
Totodata, corturile tip Pagode sunt foarte practice in organizarea festivalurilor, expozitiilor sau a targurilor cu orice specific intrucat permit o repartizare eficienta a participantilor, un control riguros asupra evenimentelor ce au loc in cadrul acestora cat si rapiditate in procesul de montaj/ demontaj.

· Design elegant

·Flexibilitate

· Utilizari multiple

Pentru cea mai importanta zi a vietii tale, iti oferim in exclusivitate cateva modele de corturi special create pentru nunta visurilor tale. Potrivite oricarui numar de invitati, oricarui buget si celor mai exigente cerinte, corturile de evenimente pe care ti le punem la dispozitie combina calitatea cu eleganta si inovatia.Daca iti doresti cu adevarat o petrecere cu totul si cu totul deosebita, cortul de nunta SSR va corespunde cu siguranta standardelor tale. Incorporand elemente ferestrale elegante, cortul de nunta este escapada perfecta din calea unei nunti clasice la restaurant. Locatia ti-o putem oferi noi, in mijlocul naturii, departe de zgomotul continuu al autovehiculelor, inconjurat de verdeata si liniste, sau o poti alege tu daca ai in minte un loc special pentru tine, cu insemnatate aparte- de restul detaliilor ne ocupam noi, tu doar viseaza!

 

…Nu conteaza daca doresti sa organizezi un eveniment al companiei tale, o expozitie de fotografie intr-un mediu potrivit sau o conferinta a directorilor de sucursale din tara, SSR iti ofera o solutie eleganta care se muleaza perfect nevoilor tale: corturi de dimensiuni medii pentru standarde inalte. Avand structura modulara, tu decizi cat de mare ar trebui sa fie cortul de evenimente care va deveni elementul de baza in organizarea oricarui tip de eveniment.Daca in schimb dimensiunea evenimentului planificat de tine ridica problema unei locatii pe masura, corturile de mari dimensiuni oferite de compania noastra sunt raspunsul pe care il cauti!

 Perfecte in cazul evenimentelor ce presupun o prezenta de 1000+ persoane.
Emanand eleganta si stil, sunt potrivite pentru festivaluri si concerte de orice natura, evenimente de firma sau orice alt tip de eveniment care aduce impreuna o companie intreaga sau de ce nu… un oras intreg!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.