Ghidul Serviciilor
Standard Top Accounting Servicii De Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 222 vizite
Poza Consultanta fiscala
Foto

Ne propunem eficientizarea si optimizarea activitatii economico-financiare in raport cu prevederile fiscale aplicabile la nivelul afacerii dumneavoastra. Consultanta fiscala acopera toate aspectele importante pentru o buna desfasurare a activitatii unei firme. Dintre cele mai importante aspecte sunt urmatoarele:

- Aducerea la cunostinta personalului propriu din departamentul financiar-contabil a tuturor modificarilor legislative din domeniul de activitate si asigurarea supravegherii in aplicarea acestora. - Identificarea tuturor taxelor si contributiilor aplicabile firmei dvs.; - Asistenta in indeplinirea obligatiilor fiscale; - Asistenta cu privire la impozite (directe: impozit pe profit , impozit pe venit , impozit pe veniturile nerezidentilor, indirecte : TVA, accize ), impozite si taxe locale, impozite si taxe salariale, taxe si contributii la fondul de mediu; - Planificare in domeniul taxelor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.