Ghidul Serviciilor
Adarco Invest, Instalatii Si Echipamente De Sortare Si Reciclare A Deseurilor - Petrosani
inapoi la firma 836 vizite
Poza Benzi transportoare
Foto

Benzile transportoare sunt echipamente importante din dotarea instalatiilor complexe de sortare si/sau de transfer a deseurilor aflate pe platformele gropilor metropolitane.

Cu ajutorul lor se asigura preluarea deseurilor si transportul acestora în plan orizontal cât si înclinat în containere si/sau prescontainere, ciururi rotative, prese de balotat, desfacatoare de saci, spargatoare de PET, etc.

Gama de fabricatie a transportoarelor cu banda este diversificata atât în ceea ce priveste destinatia acestora, pozitia de lucru, latimea covorului de cauciuc, lungimea de transport precum si al sistemului de antrenare.

    Transportoare cu actionarea benzilor prin tamburi cauciucatiTransportoare cu actionarea benzilor cu lant si role de lant cf. DIN 8167 Lungimea între axemm2000 - 40.000Latime covor bandamm650 - 3500Tip banda transportoare-EP 400/3 - 2:0 rezistenta la uleiuri si hidrocarburi, plana si / sau cu racleteTip lant transportor / stele actionare-DIN 8167*Tip role superioare / inferioare-GUP / GSTPutere instalatakW0,025....15 motoare de curent alternativ echipate dupa caz, cu convertoare de frecventa*la var. cu actionarea covorului de banda cu lant si stele de lant

 

Recent Adarco Invest a implementat în fabricatie un nou model de transportor cu banda suspendat, pivotant, realizat în constructie metalica zincata termic integral. Noul model a fost receptionat în data de 07.03.2017 prin probe functionale, de catre beneficiarul STRABAG Romania SRL. Transportoarele vor evacua namolul deshidratat din Statiile de Epurare Moinesti Nord si Buhusi, jud Bacau .

Principalele caracteristici ale noilor transportoare sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.