Ghidul Serviciilor
Adarco Invest, Instalatii Si Echipamente De Sortare Si Reciclare A Deseurilor - Petrosani
inapoi la firma 836 vizite
Poza Ciururi rotative
Foto

Ciururile rotative, sunt componente de baza în cadrul instalatiilor de sortare a deseurilor având rolul de a separa diverse fractiuni de deseuri (pâna la 4) în procesul de prelucrare industriala si de sortare în activitatea de gestionare a deseurilor.

În cadrul unui proces tehnologic de sortare ciururile sunt corelate din punct de vedere capacitiv dimensional si functional cu celelalte componente cu care lucreaza în ansamblu: transportoare cu banda si/sau cu lant (orizontale si înclinate), separatoare magnetice, desfacatoare de saci, spargatoare de PET, prese de balotat, s.a.

Ciururile rotative sunt echipate cu componente electrice care asigura miscarea de rotatie necesara îndeplinirii functiei de cernere. De regula, transmisiile sunt asigurate de motoare de curent alternativ echipate cu convertoare de frecventa prin care viteza de rotatie poate fi reglata în plaje foarte largi.

 Lungimemmpâna la 15.000Diametrummpâna la 3.500Diametrul gaurilor de cerneremm50....200Viteza de rotatierot / min0 - 3,5Puterea instalatakW2 x 30 motoare de curent alternativ echipate cu convertoare defrecventaMasa (cca. )kgpâna la 45.000 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.