Ghidul Serviciilor
Adarco Invest, Instalatii Si Echipamente De Sortare Si Reciclare A Deseurilor - Petrosani
inapoi la firma 836 vizite
Poza Perforator de pet
Foto

Perforatorul de PET este destinat instalatiilor de sortare unde deseurile PET urmeaza sa fie recuperate în vederea revalorificarii. Cel mai eficient proces prin care aceasta categorie de deseuri poate fi returnata catre agentii recuperatori îl reprezinta perforarea - balotarea si legarea acestora cu ajutorulpreselor electro-hidraulicespecial destinate acestui scop.

Perforatorul de PET poate fi montat dupa caz, pe transportorul de canal care asigura alimentarea preselor de balotat, sau direct în pâlnia presei de balotat unde se manevreaza cu ajutorul unor cilindrii hidraulici.

 Capacitate de perforare PETbuc / orapâna la 40.000Nr. tamburi de perforarebuc4Latimea dinsilor de spargeremm8Putere motorkW2 x 2,2Viteza de rotire a tamburilorrot / min129Tip transmisie-Lant Gall duplex tip 12B, roti de lantCaracteristici electrice-230/400 V, 50HzDimensiuni L x l x hmm1200 x 1100 x 790Masa netakgcca 796 Articole corelate  Dispozitiv de basculat containere cu span tip DBS -1000 Citeste mai mult  Transportor cu placi metalice Citeste mai mult  Benzi transportoare Citeste mai mult

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.