Ghidul Serviciilor
Adarco Invest, Instalatii Si Echipamente De Sortare Si Reciclare A Deseurilor - Petrosani
inapoi la firma 836 vizite
Poza Statii de transfer
Foto

Statiile de transfer servesc la transferul sau depozitarea pe termen scurt a deseurilor, la încarcarea si presarea acestora în prescontainere de dimensiuni mari (36- 40m³), si transportul lor la statiile de sortare sau la gropile ecologice metropolitane.

Cantitatea deseurilor procesate într-un interval de 8 ore se încadreaza între 7000 ... 90000 kg.

Suprafata necesara amenajarii unei statii de transfer este de aproximativ 1600 mp (L x l =cca. 65 x 25 m), cu acces la drumurile nationale sau judetene (comunale). Spatiul va fi betonat si amenajat astfel încât sa asigure manevrabilitatea usoara si în siguranta a autocamioanelor. Statiile de transfer sunt gândite sa rezolve în mod economic problema transportului deseurilor menajere colectate în stare necompactata în diversi recipienti (pubele, containere de 1100 litri si respectiv 4000 litri, vehicule de salubrizare etc.) spre gropile ecologice metropolitane, organizate la nivel regional. În componenta unei statii de transfer intra dupa caz: cântar electronic, banda de canal, banda înclinata cu raclete, presa, capul de presare, prescontainere cu capacitati de 24 - 40m³, împingator frontal. Prin intermediul acestor echipamente se obtine o reducere a gradului de uzura al componentelor de circa 6 ori în comparatie cu transportul conventional.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.