Ghidul Serviciilor
Adarco Invest, Instalatii Si Echipamente De Sortare Si Reciclare A Deseurilor - Petrosani
inapoi la firma 836 vizite
Poza Structuri metalice sudate
Foto

Adarco Invest are dotare tehnica si personal calificat capabil sa execute diverse confectii de structuri metalice sudate atât în baza documentatiilor tehnice ale beneficiarilor cât si prin proiectare proprie.

În aceasta categorie se include o larga serie de confectii metalice pentru constructii civile si industriale (în principal hale de mari dimensiuni, rezervoare, cicloane filtrante, cadre metalice, grinzi, etc.) realizate din europrofile si laminate uzuale tipizate: HEA, HEB, IPE, UNP, si altele. Daca este necesar, Adarco Invest poate executa si lucrari de montaj ale acestor constructii metalice la sediul beneficiarilor. Ultimele recente confectii metalice sudate realizate de Adarco Invest au fost un siloz cu capacitatea de 30 mc, diametrul de 2,4 m si înaltimea de 6,5 m pentru GHS Separationstechnik GmbH din Landshut Germania, si un ponton plutitor livrat catre Deggendorfer Ruderverein von 1876 e.V. din Deggendorf, Germania.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.