Ghidul Serviciilor
Ste So Samac
inapoi la firma 832 vizite
Poza Colectare
Foto

Atat in centrele noastre de colectare din Mun. Brasov cat si la centrul-depozit din Str. Linia VI Darste Nr.6, societatea achizitioneaza in medie peste 20.000 tone anual de deseuri: feroase, hartii/cartoane, acumulatori auto uzati, Pet-uri, folie plastic, etc.

Odata cu obtinerea autorizatiilor de valorificare, societatea si-a extins activitatea, acum achizitionand o cantitate mai mare de deseuri de la persoane fizice si juridice.

La achizitionarea deseurilor reciclabile, STE SO SAMAC colaboreaza cu peste 5.000 furnizori persoane fizice si cu un numar de peste 20 furnizori persoane juridice. La ora actuala se colecteaza de la persoane fizice in centrele de achizitie STE SO SAMAC o cantitate de aproximativ:

 

Materiale;                        tone/an

fier vechi                          10.000

hartie+carton                   4000

peturi plastic                     400  

folie                                  150

acumulatori uzati                 90

 

Aceste cantitati sunt achizitionate de pe raza municipiului Brasov, unde numarul locuitorilor este de circa 286.000 de persoane. Din aceasta ecuatie rezulta ca o persoana genereaza aproximativ 40 Kg deseuri anual

                          

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.