Ghidul Serviciilor
Stefadina Comserv
inapoi la firma 1934 vizite
Poza Transport/Relocare arhiva
Foto

Mijloacele noastre de transport sunt dotate cu echipamente tehnice pentru monitorizarea permanentă prin GPS şi prin stații de emisie-recepție. Pe timpul transportului, documentele sunt asigurate în cutii, containere metalice ori saci confecționați din material texturat. Paleta largă a serviciilor oferite de Compania noastră cuprinde şi activități de mutare/relocare a unor arhive.

 

O deosebită atenție acordăm transportului documentelor de arhivă, problemă de actualitate impusă de preluarea documentelor, returnarea lor la beneficiari, precum şi mutarea / relocarea unor arhive.

 

În scopul efectuării transportului de arhivă în condiții de maximă siguranță și confidențialitate, S.C. Stefadina Comserv S.R.L. dispune de mijloace auto moderne, echipate pentru astfel de activități şi deservite de personal specializat în manipularea documentelor de arhivă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.