Ghidul Serviciilor
Stefani Pool Technology - Producator Piscine Din Fibra De Sticla
inapoi la firma 797 vizite
Poza Acoperiri piscine de inaltime medie
Foto

Acoperirile de piscina Azure sunt un concept absolut nou, care imbina perfect tendintele de ultima ora din punct de vedere al design-ului si al sigurantei in exploatare. Aceasta solutie reprezinta gama economica de acoperiri de piscina, dar fara a face nici un rabat in ceea ce priveste standardele de calitate Aluprodukt – IPC Team (policarbonat Bayer – Germania, profile Sapa – Suedia). Acoperirea de piscina Azure este disponibila in doua variante constructive: Azure (forma clasica) si Azure Flat (cu sectiune transversala mai scunda). De asemenea policarbonatul poate fi cu celula de aer (translucid) sau compact (complet transparent – aspect sticla).

Acoperirea de piscina Azure, combina design-ul elegant, clasic cu functionalitatea si siguranta in exploatare conform ultimelor reglementari in domeniu. Avand o inaltime medie, permite un confort sporit in ceea ce priveste utilizarea piscinei chiar si cu acoperirea inchisa.

Daca preferati mai multa intimidate si o mai buna izolatie termica, policarbonatul translucid, cu perete dublu (o celula de aer) este solutia cea mai potrivita.

Caracteristici

Latime: 3,00 – 5,50 m

Lungime: 4,20 – 12,68 m

Inaltime: 0,85 – 1,55 m

Numar de segmente: 2 – 5

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.