Macrou
Macroul (Scomber Scombrus) este originar din Norvegia, Irlanda, Olanda si Canada. Poate fi preparat dupa gustul fiecaruia: marinat, afumat, la gratar, prajit in ulei incins, la cuptor etc., are putine oase si este usor digerabil.
Mod de prezentare: ambalat la bax sau ambalat la pungi de polietilena - termen de valabilitate: 12 luni
Mod de preparare: congelat
Valoare nutritionala: vitamine: D, B12, proteine, lipide, fosfor
Materie prima: Macrou
Macrou marinat
Macroul marinat poate fi servit ca atare sau in salate de legume cu maioneza.
Mod de prezentare: vrac, recipient de 3 kg; la caserola 250g
Mod de preparare: marinare
Valoare nutritionala: vitamine, proteine
Materie prima: Macrou Ceapa Sare Legume Condimente
Macrou afumat D/E
Macroul afumat poate fi servit ca atare, frecat cu unt sau in salate de legume, pizza, paste, omleta.
Mod de prezentare: in folie termo
Mod de preparare: afumare
Valoare nutritionala: vitamine, proteine, grasimi
Materie prima: Macrou
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.