Ghidul Serviciilor
Steldan Prod - Sape Mecanizate
inapoi la firma 73 vizite
Poza Beton amprentat
Foto

In ultimul timp, betonul amprentat a castigat foarte mult teren in domeniul amenajarilor exterioare si interioare. In materie de design, betonul amprentat reprezinta solutia ideala pentru pavaje curti, alei rutiere, alei pietonale, trotuare, piscine, gradini, birouri, hoteluri, cai de acces, parcuri de distractie, etc.

Datorita diverselor culori si texturi pe care betonul amprentant le poate imita, pretul betonului amprentat este mult mai mic decat pavajul suprafetei cu materiale cum ar fi marmura, granit, piatra sau alte materiale, dar si rezitenta in timp este mult mai mareBetonul Amprentat poate fi executat in orice loc se poate turna beton sau avem nevoie de un pavaj, o pardoseala,  rezultatul fiind unul exceptional.Pavajele executate cu tehnologia betonului amprentat au o rezistenta mult mai mare fata de alte forme de pavaje si sunt usor de intretinut.Cu ajutorul echipei noastre va asiguram de caliatatea lucrarii, culorile preferate si modelele amprentelor garantand personalizarea lucrarii.Betonul Amprentat se obtine cu ajutorul unor matrite texturate aplicate pe betonul proaspat turnat, impregnat cu un strat de colorant special care are si rolul de a mari duritatea si rezistenta betonului. Suprafata rezultata  poate imita perfect taxtura granitului, pietrei, pietrei de rau, caramizii, lemnului sau poate fi o combinatie a lor. Modelul si culoarea obtinute prin amprentarea betonului sunt protejate si evidentiate cu ajutorul unei pelicule de lac rezistenta la trafic.Betonul amprentat nu necesita ingrijiri deosebite, avantajele betonuluui amprentat fiind, in principal durabilitatea, design-ul personalizabil, rezistanta sporita la socuri si la diferente de temperatura.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.