Ghidul Serviciilor
Steldan Prod - Sape Mecanizate
inapoi la firma 73 vizite
Poza Sapa de egalizare
Foto

Sapa de egalizare
este un suport pentru montarea oricarui tip de imbracaminti ca: mocheta, PVC, linoleum, pardoseli de tip ceramic, din piatra naturala, din lemn, etc.

Durabilitatea si functionalitatea unei pardoseli, fie ca e pardoseala industriala, fie ca e orice alta pardoseala, indiferent de finisajul ce urmeaza a fi aplicat, depinde de executia si calitatea substratului (sapa de egalizare).

Pentru a asigura rezistenta si durabilitatea unei sape de nivelare sau a unei sape de egalizare trebuie parcurse niste etape bine stabiliate care sa coreleze capaciatea de turnare cu suprafata pe care trebuie turnata sapa de egalizare si cu timpul in care trebuie finalizata operatiunea.

De asemenea, in functie de destinatia finala a pardoselii (grosime de aplicare, interior, exterior) si de tipul de pardosealafinita ce urmeaza a se monta pe sapa de egalizare, trebuie alese atat materialele folosite, cat si tehnologia de executie (mortare traditionale, lianti speciali, mortare speciale, preparate sau nu in santierul de lucru).

Pentru egalizarea suprafetelor pe baza de ciment, pentru straturi de pana la 10mm pot fi folosite sape autonivelante.

Datorita fluiditatii ridicate, sapele autonivelante au calitatea de a obtine o suprafata perfect neteda si plana.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.