Ghidul Serviciilor
Steldan Prod - Sape Mecanizate
inapoi la firma 73 vizite
Poza Sapa elicpoterizata
Foto

O alta operatiune mecanizata care intervine în cazul turnarii sapelor mecanizate si are rolul de sigilare a peliculei exterioare si realizarea unei bune planeitati este elicopterizarea.
Sapa este folosita atat la egalizarea suprafetelor interioare cât si la cele exterioare servind drept suport pentru montarea gresiei, marmurei, granitului, parchetului, linoleum-ului, mochetei etc., cât si ca strat final, în functie de destinatia utilizarii constructiei.
În cazul în care turnarea sapei implica o grosime mai mare de 5 cm iar suprafata va fi solicitata este necesar ca aceasta sa fie armata cu plasa sudata sau fibre metalice.
Temperaturile recomandate pentru turnarea sapelor nu trebuie sa fie mai mici de 5 grade celsius iar la sapele expuse la soare puternic, suprafata trebuie acoperita si monitorizata pentru preîntâmpinarea aparitiei fisurilor ca urmare uscarii bruste.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.