Ghidul Serviciilor
Steldan Prod - Sape Mecanizate
inapoi la firma 73 vizite
Poza Tencuieli mecanizate
Foto

Tencuiala mecanizata reprezinta solutia pentru eliminearea unui sir lung de dezavantaje cum ar fi: perderi de material, durata crescuta a timpului de executie, calitatea sczuta a unor lucrarii sau lucratori.
Echipa noastra garanteaza o productivitate de aproximativ 250 mp/zi de tecuiala mecanizata, la o calitate si omogenitate ridicate, fara pierderi de material avand posibiliatea unei game variate de finisari.

Suportul pe care este aplicata tencuiala mecanizata nu trebuie sa fie degradat, trebuie sa fie uscat si desprafuit.
Avand in vedere ca operatiuni precum amstecul materialului si aplicarea lui pe tavane sau pereti se fac mecanizat putem garanta omogenitatea tencuielii si perderile reduse de material.
Pentru tencuielile mecanizate putem folosi mai multe feluri de materiale: material traditional de tencuit pe baza de tenco si nisip, multibat si nisip, ciment, nisip si var sau  materiale preambalate si predozate pe baza de nisip, ciment si var, sau material preambalat pe baza de ipsos.
Avantajele tencuielilor mecanizate din ipsos sunt:

Perioada de uscare foarte scurta;
Finisarea este reprezentata prin mici corecturi cu gleturi subtiri dupa care poate fi aplicata vopseaua lavabila;
Tencuiala nu crapa;
Tencuiala este rezistenta la igrasie datorita calitatii ipsosului de a absorbi vaporii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.