Ghidul Serviciilor
General Sting
inapoi la firma 4729 vizite
Poza Termoprotectie metal
Foto
Foto
Foto

GENERALSTING este autorizata de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (I.G.S.U), sa efectueze lucrari de termoprotectie cu vopsele termospumante, prin Autorizatie seria A nr.2864. Realizam termoprotectie pentru toate tipurile de structuri metalice, in toata Romania, avand si respectand cele mai exigente standarde in domeniu.

Politica noastra vizavi de clienti cuprinde: - cele mai mici preturi din piata GARANTAT si o calitate indiscutabila a serviciilor. - toata gama de vopsele termospumante si toate codurile RAL ale acestora(toate culorile le avem disponibile) - vopsele termospumante certificate si agreate de catre UE si autoritatile din Romania. - personal calificat si experimentat. - experienta noastra din 2008 in prezent! Termoprotectia are urmatoare etape: - cunoasterea frontului de lucru - pregatirea suprafetelor - operatiunile de grunduire a metalului pentru protectia acestuia - termoprotectia efectiva - aplicarea stratului de lac protector - predarea frontului de lucru si intocmirea dosarului tehnic Va suntem la dispozitie NON STOP in toata ROMANIA!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.