Ghidul Serviciilor
Stingomat Stingatoare Presurizate Portabile Si Transportabile Bucuresti
inapoi la firma 1472 vizite
Poza Sisteme antiincendiu
Foto

CENTRALE SI SISTEME ANTIINCENDIU:

– centrale proiectate dupa standardul EN54, echipate cu microprocesor, recomandate pentru sisteme de incendiu mici, medii sau mari; – 6 zone, pe fiecare zona se pot lega 21 detectori de incendiu (fum, temperatura); – fiecare zona echipata cu o iesire de alarma pentru controlul barierelor impotriva incendiilor; – panoul de comanda poate controla (ON/OFF) iesirile de alarme controland astfel: sirenele, comunicatoarele telefonice, etc.;

 

Detectoare de fum si temperatura Stingomat

 

 

 

DETECTOARE DE FUM SI TEMPERATURA:

DETECTOARE OPTICE DE FUM:

Detector de incendiu optic: detectarea fumului ce se degaja la arderea lemnului, hartiei respectiv detectarea temperaturii ce apare la arderea altor materiale. Detectorul este proiectat folosind technologia SMD, camera de fum este permanent testata pentru o functionare corecta.

DETECTOARE DE TEMPERATURA:

Detectorul functioneaza dupa doua principii bine determinate: detectie crestere de temperatura si detectie de temperatura fixa 75°C. Cresterea lenta a temperaturii (sub 5-6 °C/minut) nu declanseaza alarma.

 

Sprinklere antiincendiu Stingomat

SPRINKLERE:

Materialul poate fi din bronz cromat sau vopsit alb.Temperatura de declansare (°C): 57, 68, 79, 93, 141, 182.Sunt executate in conformitate cu standardele internationale si cu agrement: FM (SUA), LPC (Anglia) si APSAD (Franta).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.