Ghidul Serviciilor
Dr. Ghise Sorin-Clinica Stomatologica-Sibiu
inapoi la firma 765 vizite
Poza Endodontie
Foto

Endodontia se ocupa cu extractia nervului dintelui, cu tratamentul canalului radacinii si cu efectuarea obturatiei (plombei) de canal. Efectuarea unui tratament de canal si a unei obturatii de canal corecte este foarte importanta pentru viata ulterioara a dintelui pe arcada. In mod clasic, pentru aceste manopere se folosesc ace de mana pentru extractia nervului si largirea canalului radicular.

Utilizam microscopul endodontic pentru o redare cat mai fidela a detaliilor campului operator. Calitatea tratamentului endodontic creste astfel semnificativ, fiind posibila efectuarea unor manopere de finete, imposibil de realizat fara microscop.

Pe langa acestea, este foarte importanta folosirea unui aparat denumit "apex finder" (apex locator), care detecteaza varful radacinii, asfel incat tratamentul si obturatia de canal sa fie efectuate exact pana la varful radacinii. Este foarte util si un micromotor special pentru endodontie cu care se poate largi canalul radicular, indepartandu-se astfel cat mai corect tesuturile infectate.

De asemenea, pentru dezinfectia canalului radicular este foarte eficienta utilizarea laserului chirurgical; in acest fel se pot evita interventiile chirurgicale in anumite situatii de complicatii endodontice periapicale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.