Ghidul Serviciilor
Dr. Ghise Sorin-Clinica Stomatologica-Sibiu
inapoi la firma 765 vizite
Poza Laserterapie
Foto

Gingivite Parodontite marginale cronice ("parodontoza") *1. Laser chirurgical

*3. Interventie chirurgicala 2. Aplicarea in practica a ultimelor concepte teoretice in domeniu: interventii chirurgicale cu aditie de os bioactiv, vaccinuri moderne, imobilizare permanenta a dintilor etc.

In ceea ce priveste aditiile de os, punem accent deosebit pe selectia cazului si pe utilizarea celor mai eficiente tipuri de bio-materiale, eficienta demonstrata de cele mai noi studii de cercetare in domeniu. Folosim bio-os de la firma elvetiana Geistlich, in combinatie cu o proteina de smalt-amelogenina (produs comercial Emdogain), care stimuleaza atat cresterea osului cat si regenerarea ligamentului parodontal. Aplicarea Emdogain-ului necesita un camp operator nesangerand, astfel incat utilizarea laserului chirurgical devine foarte importanta pentru obtinerea unor rezultate bune in aditiile osoase si regenerarea ligamentelor parodontale.

Afectiunile parodontale de tipul gingivitelor(care se manifesta prin inflamatia si sangerarea gingiei ) sau de tipul parodontitelor marginale(cunoscute sub denumirea populara de "parodontoza") apar ,in stadii precoce sau mai avansate, la aproape toate persoanele examinate intr-un cabinet stomatologic.

Tratamentul acestor afectiuni incepe in orice cabinet stomatologic printr-un periaj profesional si printr-un detartraj minutios. Oricat de complex ar fi, tratamentul afectiunilor parodontale este compromis daca pacientul nu isi insuseste un program corect de periaj dentar si de utilizare a mijloacelor suplimentare de igiena bucala: folosirea atei dentare, a periutelor interdentare, a apelor de gura sau a irigatoarelor bucale.

*4. Periuta interdentara B.LASERTERAPIE

Pe langa utilizarea sa principala in parodontologie, laserul chirurgical mai poate fi folosit in stomatologie si pentru: albire laser, descoperirea chirurgicala a implanturilor, obtinerea unor margini gingivale estetice in protetica fixa din zona frontala, conditionarea santului gingival pentru o mai buna amprentare in cazul lucrarilor protetice, alungirea coronara, dezinfectia canalului radicular in endodontie, frenectomii, gingivoplastia hipertrofiilor gingivale consecutive purtarii aparatelor ortodontice, descoperirea dintilor inclusi, decapisonare, prepararea cavitatii carioase, prepararea fosetelor dentare in vederea sigilarii, tratamentul hipersensibilitatii dentinare, tratametul aftelor si a herpesului simplex labial, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.