Ghidul Serviciilor
Dr. Mladinescu Claudia-Cabinet Stomatologic-Bucuresti
inapoi la firma 410 vizite
Poza Pedodontie (Stomatologie pediatrica)
Foto

Pedodontia este ramura medicala care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor stomatologice la copii. Dentitia copiilor se formeaza cel mai devreme la 4 luni, odata cu aparitia primilor dinti de lapte. Cei 20 de dinti de lapte apar pana la varsta de 3 ani si este foarte important sa mentineti sanatatea lor. Cariile neglijate duc de obicei la probleme ce afecteaza permanent dezvoltarea dintilor.

Dintii permanenti apar in jurul varstei de 6 ani, incepand cu molarii si incisivii din partea inferioara a cavitatii bucale. Acest proces continua pana in jurul varstei de 21 de ani. Pentru preventia cariilor va recomandam sa incepeti periajul dintilor copilului imediat ce primul dinte a erupt.

De la varsta de 4 sau 5 ani va recomandam sa initiati un program de educatie a sanatatii orale si sa va invatati copilul sa se spele pe dinti de 2 ori pe zi. Supravegheati intreg procesul pana la varsta de 7 ani pentru a va asigura de igiena corecta si faceti periodic vizite la dentist pentru a putea rezolva eventualele probleme inca din starea incipienta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.