Ghidul Serviciilor
Stone System International, Cluj-Napoca - Pardoseli Si Tencuieli Decorative
inapoi la firma 818 vizite
Poza Chromostone - piatra spalata
Foto

Chromostone este o pardoseala arhitectonica cu efect de “piatra spalata”, care aranjeaza si personalizeaza spatiile externe, printr-o varietate mare de culori, finisaje si modele.

Acest tip de pavaj este ideal pentru piscine, strazi, piete, trotuare, gradini publice, parcuri tematice, zone pietonale, parcari, sensuri giratorii etc.Utilizarea pietrelor naturale de diferite granulatii, permite obtinerea unei game largi de efecte arhitectonice si cromatice, respectand in acelasi timp echilibrul mediului.

Produsul Chromostone, pe baza de pigmenti colorati, fibre, rasini dispersante si plastifiante, produse anti-eflorescenta si adezivi, amestecat cu pietre colorate de diferite dimensiuni, forme si cu ciment, formeaza o pasta care se aplica la o grosime de 2-4 cm peste betonul proaspat sau peste cel existent. Chromostone poate fi si netezit, cu efect “veneziano”, utilizat pentru amenajarea spatiilor interne, a verandelor etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.