Ghidul Serviciilor
Stone System International, Cluj-Napoca - Pardoseli Si Tencuieli Decorative
inapoi la firma 818 vizite
Poza Pardoseli Acidate - Acid Stain
Foto

Pardoselile acidate cu Stone Acid Stain, prezinta efecte care seamana cu marmura lucioasa sau cu piatra naturala. Sunt pardoseli foarte moderne, potrivite pentru birouri, locuinte private, magazine, showroom-uri, hoteluri, spatii expozitionale etc.

Produsul Acid Stain este un compus pe baza de saruri metalice si acizi tamponati. Se aplica peste sape din beton, autonivelante, Microtopping sau Microdecor si dezvolta cu acestea o reactie chimica care produce cristale de sare colorate ce umplu microporozitatea sapei, colorand permanent suprafata.

Sunt disponibile 10 culori standard care se pot mixa intre ele, creand multiple tonalitati. Aceiasi acizi, pot dezvolta nuante diferite daca sunt utilizati pe suporturi din beton diferite.

Stone Acid Stain poate sa fie folosit si pe beton amprentat, pardoseli Stone Overlay, Stone Spray sau Microciment, pentru a infrumuseta suprafata sau pentru a da diferite tonalitati de culoare acesteia.

Stone Acid Stain poate sa fie utilizat in combinatie cu Dye Color, care este un amestec de culoare si solventi ce patrund in profunzimea betonului, microcimentului sau altor tipuri de pardoseli pe baza de ciment. Produce culori translucide, iar in combinatie cu Acid Stain ii intareste nuanta sau creeaza diverse tonalitati. Se usuca in 30 de minute, nu trebuie spalat si se poate lacui imediat. Este disponibil pe culorile rosu, albastru, verde, maro, negru, portocaliu si galben.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.