Ghidul Serviciilor
Stone System International, Cluj-Napoca - Pardoseli Si Tencuieli Decorative
inapoi la firma 818 vizite
Poza Reproduceri elemente naturale Rockwall
Foto

Rockwall este un compus inovativ, pe baza de ciment, polimeri, aditivi si nisipuri selectionate.

Este produsul ideal pentru a reproduce elemente naturale de tipul roci false, cascade, arbori, suprafete verticale, pereti supusi la impact etc.

Se utilizeaza cu succes in mediile publice de tipul localuri, gradini, parcuri tematice etc, datorita rezistentei sale ridicate la impact.

Adera perfect pe ciment, lemn, caramida si gips carton, pana la o grosime de 8-10 cm dintr-o singura aplicare. Se utilizeaza usor, adaugandu-se doar apa. Se coloreaza cu produsele Decotint sau Decowax si se sigileaza cu rasina Hydrofloor, pe baza de apa.

Poate sa fie cioplit, amprentat sau finisat cu alte metode.

Exista numeroase argumente in sprijinul utilizarii materialului Rockwall, pentru a reproduce elemente de tipul stanci false, pietre, cascade etc, in detrimentul celor naturale. Numeroasele optiuni de creatie, rezistenta ridicata la impact, impermeabilitatea, greutatea redusa prin comparatie, aspectul estetic deosebit si real sunt doar cateva dintre acestea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.